Dobrý deň, rozmnožili sa mi bojovnice, avšak mám len 4ks malých, aj tak som rád, lebo je to moje prvé úspešné rozmnoženie, doteraz sa mi ryby treli ale vajíčka buď vôbec neboli, alebo keď aj boli samec ich nepozbieral, preto som rád, že tentoraz sa to podarilo aspoň do takéhoto štádia. Hneď ako som uvidel drobný poter, zohnal som vajíčka artemie Sera zmes zarobená so soľou, podľa inštrukcii stačí dať do pol litra vody a dobre vzduchovať, dal som teda do pohára, zariadil neustále vzduchovanie, svietil som neprestajne svetlom, po 24 hodinách nič, po 48 hodinách ich tam bolo asi 10, tie som dal malým, na tretí deň som stratil nervy a vajíčka som vyhodil. Mimo to som krmil žĺtkom, ktoré som nechal uschnúť, podrvil medzi prstami na prášok, potom som vždy trošku prášku vzal, romnočil vo vode a pár kvapiek dal poteru. Už to bude takmer týždeň, poter žije, ďalšie artémie už sa mi ale kupovať pre 4 kusy poteru nechce, ani bublinkovať s tým po dome 2 dni ( samozrejme keby som mal viac poteru tak by som bublinkoval). Preto som sa rozhodol pre stravu z prírody, vybral som sa so silónkou k neďalekému rybníku a nachytal som vodný planktón, neviem presne čo za druh to je, ale veľkosťou to zhruba odpovedá malým artémiám, dal som to poteru a uvidíme, myslíte že je to vhodné krmivo?

video mi sem pridať nejde a z foto sa moc o vhodnosti a type planktónu nedozviete, preto pridávam odkaz na youtube kde som video nahral
https://youtu.be/pnyqNfEu1xopár som ich dal poteru, zvyšok som vylial do balkonovej nádrže a zopár som ponechal v pohári