Ahojte všichni.. konečně se mi podařilo trochu lépe nafotit dva čestné členy mojí beťácké kominuty, která taky mimojiné před chvílí přišla o jednu malou holčičku ...jsou to HM od Radka Hodně povyrostli a vybarvili se co je mám. Můžete mi poradit co je to přesně za barvu, jsem jen lajk, ale pokud se nemýlím jsou to koňáčci, ne!?
PEPPER:
Nejsou to zrovna ideální záběry, ale věřte, že tuhle rybu fotit nelze, nepostojí ani chvíli..
Jo!? A kterej z nich... protože oni jsou každej jinak zbarvení... ten první má modré tělo a lehce modře promelírované ploutve a ten druhý zelené tělo a na ploutvých má tmavě modré okraje, to je Butterfly!?
Lidové označení je MG, jak už psal Joe. To je očividně i geneticky dáno. Podle soutěžních standardů je to bikolor (dvoubarevný), modro(zeleno)/žlutý bikolor. Odstín iridescentní pigmentace v určení variety tady nehraje roli. Ani lemování ploutví. BF to není, BF je něco jiného. Jen kdyby to lemování bylo značně výrazné a kontrastní, musel by se kvůli definicím výstavní třídy bikolor zařadit do jiné výstavní třídy – AOC (vícebarevný). Furt to ale bude MG.
Člen IRIS & IBC ตัวข้ามีกำลังดังพระยา ปลาในมหาสมุทร -= SPLENDENSPOWER =-